Yalçın Dümer'den Şaşırtan Geri Dönüş: Çanakkale'de "El Yüzük Cin Azazel" Filmi Çekimlerine Sürpriz Katılım!"

Altın Adam Medya'nın yapımını üstlendiği ve yönetmenliğini Savaş Sancak'ın yapacağı "El Yüzük Cin Azazel" adlı korku filminin Çanakkale'deki çekimlerine başlanacak olmasının heyecanı sürerken, kadroya eklenen yeni bir isim duyuruldu.

Yalçın Dümer'den Şaşırtan Geri Dönüş: Çanakkale'de "El Yüzük Cin Azazel" Filmi Çekimlerine Sürpriz Katılım!"

Kadroya Güçlü Bir İsim Dahil Oldu
Film ekibine katılan yeni isim, 7 yılını Bodrum'da geçiren ve oyunculuğunu 7-12 yaş aralığındaki çocuklara aktaran, aynı zamanda konservatuvar eğitimine destek olan usta oyuncu Yalçın Dümer oldu. Dümer, filmde konuk oyuncu olarak yer alarak, kadroyu daha da güçlendirecek.



Oyunculuğu Asla Bırakmam

Yalçın Dümer, oyunculuğa olan bağlılığını ve sektörde aktif kalmaya olan kararlılığını ifade ediyor. Aldığı dersler ve tecrübeyle kendini sürekli geliştiren Dümer, paralarını eğitimine harcayarak Amerika'ya bile öğrenim için gittiğini belirtiyor. Ona göre oyunculuğu bırakmak aldığı eğitim ve deneyime ihanet olur. Dümer, "Önemli hocalardan aldığım dersler ve karşılıklı oynadığım büyük oyunculara oyunculuğu bırakmam ihanet olur, ölene kadar oyunculuğu bırakmam." diye konuşuyor.



 Cin Kılığında Yalçın Dümer Sürprizi

Yönetmen Savaş Sancak, dostu Yalçın Dümer'in filmdeki rolü hakkında ipuçları verdi. Senaryoda özel bir düzenleme yaparak Dümer'i filme dahil ettiklerini ve seyircinin onu filmdeki cin karakteri olarak gördüğünde şaşıracağını dile getirdi. Sancak, Dümer için "'El Yüzük Cin Azazel' filminde bambaşka bir yanıyla karşınıza çıkacak." dedi.