SONGÜL KARLI;‘gizli hayranlarım onlar’ diyerek gülüp geçiyorum”

Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de açıklamada bulundu.

SONGÜL KARLI;‘gizli hayranlarım onlar’ diyerek gülüp geçiyorum”

Songül Karlı, prodüktörlüğünü Hayrettin Güneş’in üstlendiği 7 farklı türküden oluşan 'Halaylar (Mashup)' isimli yeni çalışmasını Grand Müzik etiketiyle yayınladı. Düzenlemelerini Mustafa Arapoğlu’nun üstlendiği çalışmasına Erkan Nas yönetmenliğinde bir de klip çeken Songül Karlı, hakkında çıkan haberlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.


"HEP AYNI İSİMLERE SAHNE VERİLİYOR"

Songül Karlı, ‘Sanatçılar birbirinin işini keser mi?’ şeklindeki soru üzerine “Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser. Son yıllarda işler de azaldı. Eskiden bayi toplantılarından başımızı kaşıyamaz, sevmediğimiz insanlara bile iş paslardık. Şimdi ‘Menajerini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim’ gibi bir durum oldu. Hep aynı isimlere sahne veriliyor. Zamanında benim de işlerim engellendi. Benim için ‘kaprisli, egolu, istekleri bitmez’ şeklinde konuşmalar yaparak bir çok işime köstek olundu” diye konuştu.

"GİZLİ HAYRANIM ONLAR GÜLÜP GEÇİYORUM"

Sosyal medyada yapılan yorumlara takılmadığını söyleyen Songül Karlı, “Sosyal medyada olumsuz yorum yapanların bir çoğu takipçim bile değil, sırf sayfama yorum yapmak için girip çıkıyorlar, ‘gizli hayranlarım onlar’ diyerek gülüp geçiyorum” dedi.