Zafer Partisinden Esenyurt Çıkartması

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Esenyurt Belediye Başkan Adayı Emin Taşkan, il teşkilatında bulunan üyeler ve başkan adaylarıyla birlikte tüm gün Esenyurt’u karış karış gezdi.

Zafer Partisinden Esenyurt Çıkartması

ESENYURT/İSTANBUL


Geçtiğimiz günlerde sokak röportajında konuşan kişi,  Zafer Partisi’nin Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çadır açmasına tepki göstererek ‘’Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış’’ ifadelerinde bulunmuştu.

Sözlerin ardından Ümit Özdağ, Esenyurt’a gelerek meydanda bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Özdağ, Türk milletinden oy isteyerek, sığınmacı ve kaçak problemi için mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ COŞKUYLA KARŞILANDI

 

Sığınmacı ve kaçak sayısının en fazla olduğu ilçede Ümit Özdağ, Azmi Karamahmutoğlu ve Emin Taşkan coşkuyla karşılanırken, vatandaşlar bu sorunun sadece Zafer Partisi tarafından dile getirildiği için teşekkürlerini de sundu.

 

TÜRKİYE HER GEÇEN GÜN ORTADOĞULULAŞIYOR

 

Esenyurt’ta çoğunluğun Suriyeliler tarafından oluşturduğu sokakları da tek tek gezerek açıklamalarda bulunan Karamahmutoğlu, Esenyurt’taki demografik işgale itiraz ettiklerini, çocuklarımız ve geleceğimiz için sorunların da birer birer çözüleceğini belirtti.

 Meydanın ardından Esenyurt sokaklarında halkı selamlayarak Marmara Park AVM’ye geçen Zafer Partisi heyeti yoğun bir ilgi gördü. Vatandaşlar Ümit Özdağ, Azmi Karamahmutoğlu ve Emin Taşkan’a sorunlarını dile getirdi.

 Ardından Balkanlılar Derneği ve Esenyurt İş  Adamları Derneği’ne ziyaretlerini gerçekleştiren Karamahmutoğlu ve Taşkan, İstanbul ve Esenyurt için yapılacak projelerden bahsetti.


 

SAMSUNLULAR DERNEĞİ’NDEN EMİN TAŞKAN’A BÜYÜK DESTEK

 

Zafer Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Emin Taşkan, son olarak Samsunlular Derneği’ne ziyarette bulundu. Genç bir aday olması dernek üyeleri tarafından ilgi gördü.

Zafer Partisi Atatürkçülerin, memleket sevdalılarının oyunu alıyor diyen Taşkan; ‘CHP içerisinde belirlenen adaydan dolayı CHP’ye oy vermeyecek birçok vatandaş var. İki taraftan da sıkılmış Ak Partili ve MHP’li var. Şunu söylemek istiyorum zaten sizden istedikleri bu. Bir tarafın adayı bize uygun değil o almasın diğeri alsın, kazanacak adaya verelim düşüncesi var. Zaten aslında 30-35 yıldır oluşturulmaya çalışılan sistem buydu. Türkiye sadece iki sistem arasına dayatıldı. Bu iki sistemi değiştirmemiz için aradan bir Zafer Partisi sıyrılıyor. Ve bu parti CHP, MHP, İyi Parti ve Ak Parti’den oy alan bir parti.’’ İfadelerini kullandı.

 Başkan adayı Taşkan, Esenyurt için enerjisinin yeteceğini ve yaşanılabilir hale getireceğini sözlerinde yineledi.