ÜNLÜ ŞARKICI KALBEN GÖZALTINA ALINDI

Ünlü şarkıcı Kalben, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cihangir'deki evinde gözaltına alındı.

ÜNLÜ ŞARKICI KALBEN GÖZALTINA ALINDI

HABER: EDDA SÖNMEZ

(İSTANBUL) - Ünlü şarkıcı Kalben, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cihangir'deki evinde gözaltına alındı.

Konuya ilişkin İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden paylaşılan bilgi notuna göre, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın Beyoğlu Cihangir'deki evinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda evde, 3 parça halinde toplamda daralı ağırlığı 15 gr gelen skunk maddesi ele geçirildi. Evde bulunan 2 bin avro, 750 dolar ve bin 500 lira paraya da el kondu. Şarkıcı hakkında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticaretini düzenleyen TCK. 188. maddeye göre işlem yapıldığı belirtildi.

"ECZANEDEN O KADAR ÇOK TAKVİYE EDİCİ İLAÇ VE VİTAMİN ALDIM Kİ..."

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımlarından birinde, "Bugün eczaneden o kadar çok takviye edici ilaç ve vitamin aldım ki artık ölümsüz olmalıyım diye şakalaştık. Öte yandan, kaygılı/izolasyona müsait/korkuyla yönetilen yanımı dengelemeye ayırdığım enerjiyi unutmamak adına buraya not alıyorum. Okuma vaktinize şükran ve sevgiyle" diye yazdığı görüldü.