Sporcu Rabia Topuz, Yılan Isırığından Sonra Yoğun Bakımda! Boks Antrenmanı Kâbusa Döndü!

Yılan Isırığı Malatya'da Bir Boksörü Hastanelik Etti

Sporcu Rabia Topuz, Yılan Isırığından Sonra Yoğun Bakımda! Boks Antrenmanı Kâbusa Döndü!

Genç Milli Boksör Yoğun Bakımda

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde antrenman esnasında yaşanan kötü bir olay, genç milli boksör Rabia Topuz'u hastaneye düşürdü. Fenerbahçe kulübünün yetenekli sporcusu, 2024 Olimpiyatlarına hazırlık yaparken bir yılanın ısırması sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başladı.





Antrenörden Kahramanca Müdahale

Rabia Topuz ve antrenörü Kerem Akbaş, sabah erken saatlerde dağ koşusu yaptıkları sırada beklenmedik bir kaza yaşadılar. Kerem Akbaş, 22 yaşındaki sporcusunun yılan tarafından bacağından ısırılması üzerine hızla müdahale ederek, onu sırtında taşıdı ve hemen hastaneye ulaştırdı.





Fenerbahçe Kulübü'nden Destek

Olayın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yetkilileri devreye girerek, Rabia Topuz için İstanbul'a uçak ambulans sevk edilmesini teklif etti. Ancak anlaşılan o ki, Malatyalı sağlık çalışanlarının titizlikle yürüttüğü tedavi süreciyle genç boksörün durumu stabil görünüyor.





 Tek Dilek: Ringlere Geri Dönüş

Topuz'un antrenörü Akbaş, yaşanan kaza ve sonrasındaki süreçle ilgili detayları paylaştı. Boksöre verilen 4 doz panzehirin ardından iyileşme sürecinin başladığını belirten Akbaş, en büyük dileklerinin Rabia'nın 1-2 hafta içinde sağlığına kavuşarak boksa geri dönmesi olduğunu ifade etti.





 Hastaneden Açıklama Bekleniyor

Tüm bu gelişmeler ışığında, Rabia Topuz'un sağlık durumuyla ilgili en son açıklamanın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılması bekleniyor. Türk boks camiası ve Fenerbahçe taraftarları, genç sporcunun en kısa zaman içinde sağlığına kavuşmasını dört gözle bekliyor.