İYİ PARTİ KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR..

Erzurum, Palandöken, Yakutiye İyi parti ilçe başkanları ve yönetimleri iyi Parti'den istifa etti

İYİ PARTİ KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR..

Son zamanlarda İyi parti genel merkezi başta olmak üzere yurt genelinde iyi Parti teşkilatlarından istifa haberleri ardı ardına geliyor.

Bu haberlere eklenen bir yenisi ise iyi Parti Erzurum teşkilatlarından Yakutiye ve Palandöken ilçe başkanları ve yönetimleri ile birlikte toplu istifa ettiklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İstifa haberini sosyal medya hesabından  paylaşan iyi parti Palandöken ilçe başkanı Ahmethan Efe şu ifadeleri kullandı.

''Biz yola çıkarken herhangi bir beklenti içinde olmadan, her türlü fedakarlığı yaptık. Gayemiz daha huzur dolu daha müreffeh bir Türkiye ve bir Erzurum özlemiydi. İşimizden, ailemizden, eş ve dostumuzdan feragat ettik. Bir kişiyi daha nasıl İYİ Partili yaparız diye yüzlerce ter döktük. Maddi ve manevi elimizden geleni yaptık. Gelinen noktada Partinin yanlış ve tutarsız genel politikaları bizleri içinden çıkılmaz bir duruma itmiştir. Biz bir insan kazanalım diye yüzlerce ter dökerken, alnı bir damla terlememişler milyonları küstürdü. Bir diğer hususta atanmış yeni İl Başkanının genel merkez politikaları kadar yanlış ve tutarsız olmasıdır. Erzurum’da kaç ilçe olduğunu bilmeyen, Erzurum'la uzaktan alakası olmayan atanmış il başkanı, kısa sürede teşkilatın moralini sıfıra düşürmüş, partinin vefakâr ve fedakar emektarlarını tabiri caizse kızağa çekmiştir. Derdi vatan ve millet olan değerli yönetim kurulu üyelerim ve ben İYİ Partiden istifa ediyoruz.''