İYİ PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SEYİTHAN İZSİZ;’’HAYATIM BOYUNCA YAPMADIĞIM SAYISIZ İFTİRALARLA KARŞILAŞTIM’’

İyi parti İstanbul Milletvekili Seyithan izsiz 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi

İYİ PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SEYİTHAN İZSİZ;’’HAYATIM BOYUNCA YAPMADIĞIM SAYISIZ İFTİRALARLA KARŞILAŞTIM’’

İSTANBUL / ARKA HABER

On ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İyi Parti Milletvekili Seyithan İzsiz gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Siyasi gündemi ve yerel seçimleri değerlendiren izsiz TBMM de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mecliste gündemin çok yoğun olduğunu söyleyen Seyithan izsiz:’’ Bütçe dönemine denk gelen süreçlerde bazen oturumlar sabahı buluyor. Geç saatlere kadar bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bizler kendi bölgemizin sorunlarını parlemantoya taşımaya çalışıyoruz. Şimdi yerel seçimler sürecine giriyoruz. Bütün siyasi partiler kendi adaylarını belirleme gayretindeler. Bu ayın sonuna doğru partiler adaylarını açıklayacaklarını tahmin ediyorum. Bütün milletvekilleri yerel seçimi kendi bölgelerinde veya görevlendirilen seçim bölgelerinde adaylarıyla birlikte sahada olacaklar. Biz de İstanbul ve otuz dokuz ilçede adaylarımızı açıklayacağız’ dedi.

ON ÜÇ İLÇEMİZİN SIKINTILARINI SESLENDİRECEĞİM

İzsiz sözlerine şöyle devam etti: ‘’ TBMM’de elimden geldiği kadar bölgenin sorunlarını dile getiriyorum diyen izsiz mecliste kendi namıma ne yaptın dendiğinde öncelikle bölgenin sorunlarını dile getirmeye gayret ediyorum . On üç tane ilçemiz var, her bir ilçemizin temel ihtiyaçları, sorunları ve  merkezi idare nezdinde takip edilecek  bir çok sorun ve problemi var. Buradaki sorunları gündeme getirmek oldukça önemli. Meclis oturumundaki konuşmam özelinde on üç tane ilçemizin sıkıntıları seslendireceğiz. Bunların başında Esenyurt geliyor. Esenyurt’un nüfusu bir milyon iki yüz ve sorunları çok var. Her ilçemizin sorunlarını anlatacağım..

HAYATIM BOYUNCA YAPMADIĞIM SAYISIZ İFTİRALARLA KARŞILAŞTIM

Hakkında çıkan iddialar ile igili açıklamada bulunan İzsiz şunları söyledi: ‘Gayri ahlaki ithamlarla karşılaşmış olan kardeşinizim. Hakkımda çıkan iddiaları yerel seçimlerden sonra birçok ekranda beni göreceksiniz. Çünkü hiç hakketmediğim, hayatım boyunca yapmadığım sayısız iftiralarla karşılaştım. Ama Cenabı Allah sabredenlerle beraberdir, buna inanıyorum. Yirmi beş yıldır sağımda solumda oturan insanlar sizler beni tanıyorsunuz nasıl bir vatan sever, nasıl bir vatanperver, nasıl bir bayrak sever biri olduğumu biliyorsunuz. Yokluktan gelen bir kardeşiniz olarak on binlerce evladımızı okuttuğuma sizler tanıklık ettiniz. Hatta sizlerde isimler yönlendirdiniz. On binlerce evladı okutmuş olan bir adam bir katile burs veren bir adam olarak iftira atıldı. Televizyon ekranlarında olacağım. Şimdi ben siz aritmetik bir neticeden bahsedeceğim. İstanbul üçüncü bölgede parlemantoda gurubu olup milletvekili kaybetmeyen tek parti iyi partidir. Ak parti Milletvekili kaybetti, CHP kendisinden ayrılan milletvekillerini hesaba kattığında milletvekili kaybetti, MHP milletvekili kaybetti HDP milletvekili kaybetti. İyi Parti Milletvekili sayısını hem korudu hem oyunu arttırdı. Bu aritmetik netice bizim bir siyasi partiye olacak olan katkımızın aslında somut bir örneğidir. Bundan dolayı bazı arkadaşlarımızın kismi katkılarıyla bu kadar gayri ahlaki ithamlarla karşılaşmış olan bir kardeşiniz olarak elbette medya kuruluşlarında bunu seslendirmek benim hakkım. Bana o iftiraları atan, o yaftalamalarda bulunanlara karşı, medya kuruluşlarına göndermiş olduğum belge ve klasörlerle çıkacağım.’’ dedi

 SİYASİ RAKİP OLMAK KANLI DÜŞMAN OLMAK MANTIĞINI TAŞIMAZ

Seyithan İzsiz İmamoğlu tarafından partinize bir operasyon çekildiğini düşünüyormusunuz sorusuna şöyle cevap verdi.’’Ekrem Bey bizim bölgeden dostumuz abimiz, ben ona abi diyorum çünkü biz aynı mahallenin çocuklarıyız. Ekrem abi benden altı yaş büyük biz her ne kadar farklı partilerden siyaset yapıyor olsak da Beylikdüzü Belediyesinden bu yana karşılıklı birbirimiz eleştirmiş olsak da insan ve ülsiyet ölçeğinde bizim birbirimize ihtiyacımız var birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var ve bu toplumun kucaklamaya ihtiyacı var. Siyası rakip olmak bir kanlı düşman mantığını taşımaz.Ekrem bey gibi eğitimli ve entellektüel birikimi olan bir şahsiyetin İyi partinin içişlerine karışma gibi bir gaye içersin de olmaması gerektiğine inananlardanım. Büyükşehirde en son yaşanan hadiselerden yola çıkılacak olunursa genel merkezin hürriyeti olmadan, bir talimatı bir direktifi olmadan oraya atanmış olan bir kardeşimizin kendinden mütevellit partisi adına Ekrem beyle görüşme veya ekibiyle görüşme yapıyor ve bunlar da genel merkezin bilgisi dışında gelişiyorsa buda siyaseten nezaketten uzaktır’’dedi.