Eski MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak Memleketinde Belediyeye Talip !

Geçtiğimiz dönemde Mhp Pendik İlçe Başkanı olan Yalçın Çolak, Memleketi Erzincan Refahiyeye taşındı.’İstanbulumuza hizmet ettik,şimdi Sıra Memleketimde! Din,Dil,Irk,ayrımı gözetmeyen bir anlayışla toplumun her kesimini kucaklayan Ahlak ve fazilet kuralları içinde birleştiren uyumlu bir yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda herkesi aynı çatı altında buluşmaya davet ediyorum.’diyerek,MHP Genel Merkezinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri İçin Refahiye Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleşti.

Eski MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak Memleketinde Belediyeye Talip !

Yalçın Çolak Ankara ziyaretinde ilk olarak Alparslan Türkeş’in Mezarını ziyaret etti.


Daha sonra Genel Başkanlık Binasına giderek MHP Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili Feti Yıldız ile görüştü.


Akabinde Genel Başkan Yardımcısı – Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri İçin Refahiye Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu teslim etti.


Başvurunun ardından Yalçın Çolak; 2024'E DOĞRU DİYAR DİYAR ANADOLU Ayırmadan Ayrışmadan Yerelde İktidar Ülkede İstikrar. Din,Dil,Irk,ayrımı gözetmeyen  bir anlayışla toplumun her kesimini kucaklayan Ahlak ve fazilet kuralları içinde birleştiren uyumlu bir yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda herkesi aynı çatı altında buluşmaya davet ediyorum.

Bilinmelidir ki ; Ülkücü Hareket içersinde verdiğimiz bu mücadele siyasi kazanç mücadelesi değil,Ahlak ve Fazilet mücadelesidir.Mücadelemizin karakteri de yıkıcı değil yapıcı olmaktan geçer.Bu şerefli mücadeleye Refahiyeli tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.Bizler Milliyetçi Hareketin içinde büyümüş ve nicelerini büyütmüş neferler olarak Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.Vatanımız ve milletimiz için de Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden feragat edip,her türlü fedakarlığı gösterip,vazifemizi her ne pahasına olursa olsun yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın ‘’ diyerek MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli ile görüştü,Adaylığını bildirerek  Hayır dualarını aldı.

Daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezine giderek,Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüştü.