Davutoğlu Söz Verdi: "Sinan Ateş Davasını Nefesimiz Yetene Kadar Takip Edeceğiz"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, merhum Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i ağırladı. Yaklaşan davada partinin desteğini açıklayan Davutoğlu, Adalet heyetinin davayı yakından takip edeceğini duyurdu.

Davutoğlu Söz Verdi: "Sinan Ateş Davasını Nefesimiz Yetene Kadar Takip Edeceğiz"

Ayşe Ateş, Sinan Ateş Cinayeti'nin yaralarını sarabilmek ve adalet arayışında önemli bir adım attı. 1 Temmuz'da başlayacak olan davanın arefesinde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Öncesinde de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile biraraya gelmişti.



Davutoğlu, bu önemli ziyaretin detaylarını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden atıfta bulunarak paylaştı. Siyasi lider, davada yakın takip sözü vererek şunları ifade etti: "Merhum Sinan Aşe'in değerli eşi Sayın Ayşe Ateş bizleri genel merkezde ziyaret etti. Daha önceden de belirttiğimiz gibi bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. 1 Temmuz'da başlayacak olan davada hukuk heyetimizle birlikte yer alarak davayı her aşamasında takip edeceğiz. Merhum Sinan Ateş ve değerli ailesinin hukuku, bize emanettir."