Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: Yeşilkent'te Plan Sorunu Çözülmüştür'

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara Firuzköy sosyal tesislerde 3 Mayıs Dünya Basın Emekçileri Gününde gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi. Yerel yönetim ve basının ilişkisine vurgu yapan Çaykara basının önemi ve gazetecilerin karşılaştığı zorluklarını ve basın emekçilerinin özgürce görev yapmalarının önemi üzerinde vurgu yaptı. Başkan Çaykara, basın özgürlüğünü savunarak, basının vatandaşlar için bir "itici güç" rolü üstleneceğine inandığını ve her daim destekçisi olduğunu belirtti.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: Yeşilkent'te Plan Sorunu Çözülmüştür'

GÖRÜNTÜLÜ HABER


AVCILAR/İSTANBUL

Avcılar Yeşilkent bölgesinin imar sorunlarından, sosyal belediyeciliğe kadar birçok mevzu üzerine değinen Avcılar Belediye Başkanı Çaykara , zor süreçleri geçmiş dönemde çözebilmek için özellikle Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı'nın özverileriyle atılan adımları vurgularken, ilerleyen günlerde işleri daha kolaylaştıracağına dair beklentileri dile getirdi.

Belediye Başkanı, belediye binası, kültür merkezi ve nikah sarayı gibi projeleri hızla hayata geçirmeyi amaçlayarak, yeşil bir Yeşilkent oluşturmanın peşinde olduklarını belirtti. Ayrıca deniz ulaşımı konusunda kararlı adımlar atacaklarının sinyallerini verdi.

Halka Hizmet ve Yeni Projeler

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verirken, özellikle Yeşilkent bölgesinin imar sorunlarının çözümüne odaklandıklarını ifade etti. İmar sorunu çözüldüğünde, vatandaşların güvenli evlerde yaşayabilmesi için bu sürecin takipçisi olacaklarını ve belediye olarak hizmette sınır olmayacağının altını çizdi. Belediyenin mali durumu ve işe alım politikaları da gündeme gelirken, "Avcılar için topluluk ve belediye tarafından" anlayışıyla hareket edileceği kaydetti. Ek olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, ambulans ve sosyal tesis konularının da göz ardı edilmeyeceği belirtti