GAZ SANCISI

İçimizde insanları hazmademediğimiz için yüksek derecede gaz oluştuğun da doktora veya organik tıpba başvurmadan önce kendimizi bi yoklayın derim.. .

GAZ SANCISI

Karnımızda veya midemizde ki oluşan gazın sebebini doktordan önce kendimiz daha iyi bildiğimiz için kimi neden veya niçin hazmademediğimizi bir düşünüp ve bahanelere sığınmadan özeleştiri yaparak kimde ne kadarım veya kim bende ne kadar diye  düşünerek hareket edersek hazımsızlık sebeplerimizde ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil, ana evladını, kardeş kardeşini veya arkadaş arkadaşını sevmek zorunda  değil.Yani kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. 
Ama bu demek degil ki birbirinizi sevmiyorsunuz diye en güzel günlerine üzülmek veya kötü günlerine sevinmek..Bu bağlamda karşınızdaki insanı sevmiyorsunuz diye de veya mecburiyetinizin olmadığını düşündüğünüz için, karşınızdaki o sevmediğiniz sizde aşırı derecede gaz sancısı yapan hazımsızlığa sebep olan insanlarıda hiç yok yere huzursuz ve mutsuz etmeye hakkınız yoktur...

Çünkü o insanlar sizin neden böyle davrandığınızın belki farkında olacaklar ama dikkate almayacaklardır sizi.O yüzden bir öz eleştiri yaparak ve benlik duygusunu bir tarafa bırakarak güzel günlerin getireceği mutlulukları düşünerek yaşamanın farkına varırsak eğer karnımızda oluşan gaz sancısının ve hazımsızlığında ortadan kalkacağını düşünüyorum...

 Sevgi ile kalın.