Eşinin Cinayeti İçin Adalet Arayışında: Ayşe Ateş'ten Ümit Özdağ'a Duruşma Çağrısı!

Türkiye'nin yakın tarihine karanlık bir sayfa olarak eklenen siyasi suikastlerin son kurbanı olan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ardından eşi Ayşe Ateş, cinayetin aydınlatılması için adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçevede Ayşe Ateş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'la bir araya geldi. Zafer Partisi'nden yapılan açıklamada, Ayşe Ateş'in eşi Sinan Ateş'in cinayetinin çözümüne yönelik verilen desteğin sürdürülmesi talebini ilettiği belirtildi.

Eşinin Cinayeti İçin Adalet Arayışında: Ayşe Ateş'ten Ümit Özdağ'a Duruşma Çağrısı!

Görüşme esnasında Ayşe Ateş, eşinin davasının çözülmesinde Zafer Partisi'nin desteğinin devamını istediğini, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ise Ümit Özdağ'a ilk duruşmada yanlarında olması çağrısında bulunduğunu ifade etti. "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ'ı makamında ziyaret ederek geçmişten bugüne süregelen desteği için teşekkürlerimi iletip 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşmamıza kurmaylarıyla birlikte katılmasını rica ettim," diyen Ayşe Ateş, Özdağ'ın soruşturma sürecine destek verme sözünü yinelediğini aktardı.


Ayşe Ateş'in suikast sonrasındaki adalet mücadelesi, bir dizi siyasi liderle gerçekleştirdiği görüşmelerle devam ediyor. Şu ana kadar CHP, AKP, Yeniden Refah Partisi, İyi Parti ve birçok diğer partinin liderleriyle buluşan Ayşe Ateş, görüşme trafiğini sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de görüşmesi bekleniyor.