ANTALYA SAHİLLERİNDE 4 GÜNDE 5 CESET BULUNDU!

Antalya Sahillerinde 4 Günde 5 Ceset Bulundu! Antalya'da 4 günde sahilde bulunan ceset sayısı 5'e yükseldi. Son olarak Manavgat'ın Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde kimliği henüz belirlenemeyen 2 ceset daha bulundu. Manavgat sahilinde saat 13.00 sularında iki cansız beden keşfetti ve hemen jandarmaya haber verdi.

ANTALYA SAHİLLERİNDE 4 GÜNDE 5 CESET BULUNDU!

Antalya sahilinde kimliği belirsiz iki ceset bulundu. Çenger Mahallesi'nde bir grup insan, Manavgat sahilinde saat 13.00 sularında iki cansız beden keşfetti ve hemen jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kimlik tespiti mümkün olmayan bu cesetler, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Diğer yandan, Çenger Mahallesi'ne yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Denizkent Mahallesi sahilinde de saat 13.30 civarında bir ceset bulunduğu ihbarı yapıldı. İnceleme ekipleri, yine kimliği belirlenemeyen ve üzerinden kimlik çıkmayan bu cesedi de Antalya Adli Tıp Kurumu'na taşıdı.

Son 4 günde Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinin sahillerinde toplam 5 ceset bulunması dikkat çekici. Geçen çarşamba günü Manavgat'ın Çenger Mahallesi sahilinde başı ve kolu olmayan bir ceset bulundu. Aynı gün Alanya'nın Konaklı sahilinde ise belden yukarısı olmayan bir çocuk cesedi keşfedildi. Bugün ise Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde sahilde bulunan bir kadın cesedinin, 12 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınacak. Bu trajik olaylar, bölgedeki yetkililer tarafından detaylı bir şekilde incelenmekte ve soruşturulmaktadır.

kaynak:abc